divendres, 22 d’abril del 2011

Zaida Fandos passa a la fase provincial de la XXII Olimpíada Matemàtica


L'alumna Zaida Fandos de Sisé de Primària aconsegueix el difícil repte de classificar-se per a la fase provincial de la XXII Olimpíada Matemàtica.

El dia 16 d'abril un grup format per tres alumnes de Sisé de Primària i tres de Segon d'ESO van participar a la primera de les fases a la seu de Xàtiva. S'estableixen tres nivells de competició:
  • Nivell A: alumnes de Primer i Segon d'ESO.
  • Nivell B: alumnes de Tercer i Quart d'ESO.
  • Nivell C: alumnes de Cinqué i Sisé de Primària.
A la província de València enguany han participat 790 estudiants. De cada nivell, només 48 es classifiquen per a la segona fase. Esta prova, que dura tot el dia, es desenvoluparà a l'IES Dr. Lluís Simarro de Xàtiva el proper 21 de maig.

L'Olimpíada Matemàtica és tota una experiència per acostar esta part de la ciència als més joves des d'un punt de vista divertit i entretingut, alhora que permet establir vincles entre xiquets i xiquetes d'altres localitats que tenen actituds afins.

Zaida, des del Col·legi et desitgem moltíssima sort! Per a la resta d'olímpics que no s'han pogut classificar, almenys queda l'experiència inoblidable d'haver format part d'esta competició. Enhorabona a tots!

Zaida durant la prova individual de la fase comarcal