dijous, 11 de febrer del 2016

PROBLEMA DETECTAT NOTIFICACIÓ MISSATGES DE TOKAPP SCHOOL

Molts pares estan comunicant-nos que NO reben els missatges de TokApp amb normalitat. Per exemple: si entren a l'aplicació, els missatges sí que estan, però bàsicament passa que no sona el mòbil ni tenen la notificació a la zona de dalt de la pantalla.

En la majoria de casos està passant que el mòbil està "apagant" l'aplicació per estalviar bateria, tal i com fa amb quasi totes les apps del mòbil. WhatsApp, que pel que es veu és més llest, sap quedar-se connectat permanentment. És així als móbils Huawei i Samsung relativament nous, per exemple. En la gran majoria de casos la solució serà el que indique a aquest missatge:
  • MÒBILS HUAWEI: Cal entrar a "Ajustes" del mòbil -> "Aplicaciones protegidas" -> Comprovareu que per a quasi totes posa "No protegida". Heu de posar per a TokApp School "Protegida", tal i com voreu que també està WhatsApp. Sembla que els recents Huawei són uns campions de l'estalvi de bateria, i tallen la connectivitat a quasi totes les apps. Hem d'evitar que faça aixó amb TokApp, o no estarem connectats.
  • MÒBILS SAMSUNG: Cal entrar a "Ajustes" del mòbil -> "Batería" -> A la zona que diu "Optimización de apps", premeu "Detalle". Busqueu TokApp School i canvieu a "Desactivar". Els nous mòbils Samsung gasten altra filosofia: posen en mode d'estalvi de bateria qualsevol app que no s'haja gastat en 3 dies. Per això cal desactivar per a TokApp esta configuració, ja que si no, deixa d'estar connectat.
D'altra banda, hi ha més casos posibles d'error a banda dels que he comentat. Necessitareu passar-se pel col·legi. Puc atendre-vos:
  • les vesprades dels dilluns, dimecres i dijous de 15 a 17h.
  • també els matins dels dimecres a les 9 h.
També està el servei tècnic de TokApp, bé pel xat de l'aplicació, bé telefonant-los des d'un telèfon que no siga el que té el problema, per poder anar manipulant-lo amb comoditat. Atenen els dies laborables de 9 a 14h. i de 16 a 19h. en el 986114969.

Amb el desig de poder deixar tots els problemes solucionats, rebeu una salutació.

Paco Ros, coordinador TIC.