divendres, 9 de desembre del 2016

VIATGEM A BETLEM PER A TROBAR-NOS AMB JESÚS (3a Setmana d'Advent 2016)

3a Setmana d'Advent (11 de desembre)
  • Situació: de nou la brúixola no ens porta directament a Betlem... què li passarà? Ara ens duu al Nord d'Àfrica, d'on moltes persones no veuen altra exida que fugir per necessitat, per guerres, per no tindre menjar, aigua, medicaments... Busquen poder subsistir i tindre una vida mínimanent digna, com tu... com jo... Acàs Jesús estarà també en cadascun d'ells i d'elles?
  • Símbol: un dur camí de fugida, que pot durar mesos, i que en ocasions acaba de la pitjor manera. Els deixem com a símbol la nostra farmaciola per curar les ferides.
  • Compromís personal dels alumnes: la felicitat és la medicina de Déu, per això intentarem especialment esta setmana donar felicitat a les persones del nostre voltant, com els companys i companyes de classe, la família, mestres, catequistes, monitors...
  • Prepara ambientació: alumnat i professorat de 4t, 5é i 6é de Primària.
Nota: les fotos de la cartellera són totalment reals. La nostra exalumna Covadonga Taléns, ja infermera de professió, va participar en un voluntariat a Àfrica recentment. Ens facilita les imatges el pare, professor del Col·legi.
Bibliografía: idea i materials desenvolupats a partir de http://reflejosdeluz.es/